úterý 17. ledna 2012

Zase ,,kdysi dávno"

Asi to bylo v létě a my jsme měli u nás ve skateparku závody. Byli tam kluci samozřejmě na skejtu, ale i na kolech, máme tam takovej dirtovej kopec, tak jedná část závodu se odjezdila i na tom kopci. :D
Bylo to fajn, takový rodinný. Opékání klobás, popíjení pivka, hudba...takovej chillout. Byla jsem strašně překvapená, že přijeli takový kapacity, jako je např. Tomáš "Hrotič" Svoboda, Tadeáš Pavlík atd. Všechno pořádal Martin Hudzík, který vlastně dal skatepark do velmi dobrýho stavu! Takže vlastně tenhle závod byl takový křest.
Parádní na takových akcích je, že se seznámíte s někým novým. Tedy, pokud chcete. :D Já jo, takže chodím za klukama, nebo oni za mnou jestli něco nenafotíme. :) Takhle za mnou přišel Tomáš (v tý době jsem nevěděla, že je dobrej, tak jak je.:D :D) A jestli bychom něco nenafotili. Tak jsem s obrovskou radostí přitakala. Sjednali jsme termín a já se těšila. :)
Tak zas pár fotek. ;)




1 komentář:

  1. tyyvole. ty se máš!" a super jsou ty fotky:)! až budu mít foťák,taky dojdu do skateparku a budu fotit. a navíc,zase začnu jezdit.

    OdpovědětVymazat