sobota 28. ledna 2012

Slib je slib

Slíbila jsem vám, že napíšu "pár" řádků o našem maturiťáku. (Moc se mi nechce psát, ale třeba mě něco napadne a nebude to jen na pár řádků.) 
Byla to docela sranda, protože jsme maturitní ples zařizovali 14 dní, než vlastně byl. Ale to jsem odbočila.
Měl začínát v 19:00, slečna, která měla na starost lísky, který nám předávala byla ještě v půl osmé doma, takže nám prošla kupa lidí na černo. :/ Nástup, který jsme trénovali pět dní předtím se celkem povedl. :D A blabla.
Přišlo mi spousta a halda lidí, byla jsem strašně ráda, ale vůbec jsem nestíhala si s nima povídat, tancovala jsem tak třikrát?! :D A ani jsem nebyla opilá, to až na afterparty! Bože...v neděli jsem ležela v křečích a chtěla jsem umřít, řeknu vám...hnus fialovej! Takhle ouvej mi nikdy nebylo.
Fakt se mi to nechce celý popisovat, protože jedna událost navazuje na druhou a bylo by to nadlouho. :D Tak sem dám pár fotek. :)

Byla ten večer nejkrásnější! :)

Hned jsem si polila šaty. :(

Je vážně pravá! :D

Na to, že držím v ruce Sprite nevypadám moc dobře. :D

To byla taky sranda! Říkala jsem mu, jestli se můžem  vyfotit s kolem. A on že jo a přišel bez kola. Tak mu povídám: Hele borec, ale my jsme se chtěli vyfotit s tím kolem, ne s tebou. :D





S bráchou. :)

4 komentáře:

  1. jé:) vypadá,že ste si to užili! musíme někdy pokecat na icq. fotky jsou super,ta první holka je krásná. a ty taky. ale ten bmxkář s tetováním,ježíš <3 <3 seznámíš mě s ním?:D

    OdpovědětVymazat
  2. Užili a jak! :)
    Děkuju, rozhodně musíme!

    OdpovědětVymazat
  3. dobrý fotky, zajímavý šaty!:)
    dobře, že sis to užila a že se pokazilo to s těma lístkama...kdyby to bylo bez chyby, tak by to bylo divný!.)

    OdpovědětVymazat
  4. ty fotky jsou skvelý,uplně z nich sálá ta atmosféra!:D))

    OdpovědětVymazat