úterý 19. března 2013

Sedím tu s anatomií v klíně, s Lanou v uších a mrzutým pocitem v srdci, že tu bude mít koncert, jen za třistapade a já na ní nebudu. Jelikož to je v malým divadýlku s kapacitou pro 203 lidí! A nějaký pitomci nakoupili deset lístků, přitom o to nestojí a na aukru to prodávaj za tři litry. Jasně, dobrá škvára, ale..! Hovada.
Taky si hledám práci, nadějně jsem si myslela, že to bude jednodušší, jenže ouha. Taky musím podat přihlášku na VŠ, za deset dní mi to končí. Paradoxně se mi nejvíce líbí to, na čem jsem. Hehe (ale nesměju se.)
Konečně jsem napsala odvolání, napsala, ale Nejsladší mi to celý vymyslel, je chytrej, pusu.
Zas napadla ta bílá čvachta. Všimla jsem si, že padá každé uterý. Už je to vážně trapný.
Dávám sem fotky Alyshy Nett, je to jedna z mála blondýn, která se mi líbí. V takovýmhle stylu bych chtěla být pokérovaná. :) Mohli jste ji vidět i v klipu u Greenday - Oh love, tuším.
Miluju ten rám obrazu co má na zádech, zwarholovanou Marylin atd.
Chtěli byste tetování? A jaký? Nebo to zarputile odmítáte?
Třeba se vám nebude líbit, ale uvidíte. ;)





2 komentáře:

  1. ja tetovanie asi ee, ale páčia sa mi vytetované úryvky z piesní, kníh alebo nejaký quote. a pokiaľ ide o miesto tak zápästie, tam by som si ho možno aj dala, ak by na to naaahodou prišlo :) už vieš nastopro, kam sa hlásiš? ja už strašne chcem mať po prijímačkách a vedieť na čom som, ťažko sa žije v takej neistote, keď neviem ani v akom meste o pár mesiacov skončím. držím ti palce, nech ti to tvoje vyjde :)

    OdpovědětVymazat