středa 3. října 2012

Nová etpa?

Možná se něco změní, možná to zůstane při starém, tím myslím tu mou bezkonkurenční lenost, cílevědomost a další vlastnosti, který potřebujete, abyste v životě něčeho dosáhli.
Ale jedno se už změnilo...a to moje místo bydliště, alespoň to přechodné. Jsem Pražanda a tento první článek, nebo blencák (jak chcete) vám píšu z nového pokoje, který je rudě vymalovaný s vysokými stropy, velkým oknem s výhledem do atria, který sdílím se svou spolubydlící, nebo-li kamarádkou ze střední se kterou jsem se původně vůbec nemusela, ale člověk dospívá. :D Důležitý je, že se mi ten byt líbí. Vskutku, akorát je trochu studený, bydlíme i v dobré lokalitě, že vyjdu ze dveří, popojdu padestát metrů a mám tramvaj, která mě po pěti minutách doveze na metro. :)
Když vytahuju klíče z kabelku a odemykám si, nebo když jdu kolem turniketu na metro a jen kolem něj projdu bez povšimnutí, ale s úsměvem, tak si přijdu jako borec. Takový malichernosti, ovšem těší mě. :D
Až ten byt nafotím, tak sem hodím fotky ať chcete, nebo ne. :D
Taky chodím na dvě školy, respektive...výuku mám na dvou a to na ČZU to je moje domovská a pak na FTVS, kde jsou pěkní kluci. :D Ale o tom až někdy jindy, protože letím na zoologii. :)
Užívejte posledních slunečních dnů. :)

1 komentář:

  1. doosť ti závidím, že si už na výške, ja tento rok ešte maturujem a zatiaľ len snívam o tom vysokoškolskom živote, neviem sa dočkať :)
    a teším sa na fotky :)

    OdpovědětVymazat