úterý 28. srpna 2012

Cukrářská fantazie


Tenhle článek bude asi trochu z cukrárny, jelikož tam teď trávím dny - brigádní dny. 

Musím říct, že mě to tam baví, zatím jsem nikdy nestávala s pocitem, že zas musím do práce a kde si co si. Jsou tam na mě hodní, nenadávají mi, když něco udělám špatně atd.
Jenže je to tak trochu nevděčná práce, protože tam ujídám zmrzku. Ajajaj :D
Teď jsem na zmrzce sama a připadám si tam, jak Klára v říši zmrzlin, takový sladký a vosí království. :D
A víte co je nejhorší? Když vám tam přijde nějaký člověk debil! Třeba dneska - pán mi říká: Vanilku s čokoládou, velkou. Tak mu logicky natočím míchanou vanilkovo-čokoládovou. Ale on chtěl vanilku a čokoládu, jako dvě zmrzliny...to by mě fakt nenapadlo!  Nebo další exemplář - kopečkových druhů máme v mrazáku dvacet. Pán přišel a říká: Tuhle. Tak se snažím: Jakou tuhle? A on: No přeci tuhle, tak kde máte tu ruku! Neee, tamtu. Tak jsem mu s úsměvem řekla: Můžete přečíst její název? No..skořice...Jo aha! :D
A tohodle je víc, někdy mám sto chudí jim tu zmrzlinu hodit na hlavu...oni něco řeknou a vy si máte domyslet, co tím mysleli. Taky vietnamská rodinka je výborná, když na vás šeptá tou jejich haplatilkou.

Aby to nebylo tak sladký, tak hodím jen info, že kolo už mám sbroušené celé, už musím jen dokoupit další věci, aby se s tím hnulo.


Teď tam trávím dost času.
Bohužel fotky zmrzek nemám. :(


Prej vypadám jak úča. :D

2 komentáře:

  1. šikulaaa kokos :) teším sa, keď to bude hotové a ukážeš :) joj a mohla by si dakedy odfotiť, kde predávaš zmrzku :) mne to tento rok s brigádou opäť raz nevyšlo (tvárim sa, že ma to mrzí)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj ja, moc. :)
      Chtěla bych, ale fotky z mobilu nejsou pro mě fotky. :D Tak někdy si udělám výlet...na novým kole. :D
      Mně jo, ani jsem se nějak moc nesnažila a měla jsem brigády dvě. :)
      To je škoda, každá kačka dobrá.

      Vymazat