čtvrtek 12. prosince 2013

Stěhuju se

Jo, přesně tak, jak čtete. Klára se stěhuje, bohužel bez Brůči. Právě sedím mezi krabicemi, bordelem, vytahanýma věcma. Děs běs. Nevím, kde mám začít balit, protože všude mám krámů tři prdele. Obří taška do které by se normálnímu člověku vešla půlka šatníku a já jsem do ní narvala 2/3 svých bot a ještě nejde zapnout? Až mi přijede taťka pomoct odstěhovat ty krámy a zeptá se: Co máš v týhle tašce proboha? A odpovím mu: Boty. Tak se naštve a pošle mě metrem! Nekecám.
K tomu se stěhuju s tou osobou, kterou ironicky miluju, která mi upíjí krev. Místo abychom se sestěhovali s Brůčou...chceme, leč teď to nejde, protože nám to nepřeje. :/ Dokonce se nám už o ní zdá nezávazně na sobě. :D
Mám toho už po krk, chci mít chvilku klidu, pořád se někam lopotím, do práce, z práce, pak ženu koupit nejlepší rukavice světa a oni je nemají, mašle na dárky, do toho mi mamka volá, že taťka na ní jede křivdy s okny (vyměňují okna) a mamka potřebuje uklidit, ale taťka ji to pořád něčím maří, aby to nestačilo, tak tu sedím v tom zmiňovaném bordelu, v pokoji, kde už svítí jen jedna lampička ze tří.
Ptám se vás drazí čtenáři, nevíte o nějakém malém, hezkém a především levném podnájmu? Nebo neznáte někoho spolehlivého, kdo také hledá bydlení? Kdyby ano, tak mi prosím napište.
Tak se mějte, balte dárky a tak.

1 komentář:

  1. ja bych se rada prestehovala nekam do bytecku, uz me to na koleji docela dost stve :D akorat ja mam zasadni problem s financema :/ tezko bych si dovolila vlastni pokoj a maximalne muzu dat tak 3500,- mesicne. Boze jak ja se tesim az dostuduju a budu pracovat a mit penize na to bydlet alespon malinko jak chci :/

    OdpovědětVymazat