neděle 17. února 2013

Zas píšu jeden chabej článek do měsíce, uznejte...dost špatný. Ale zas vám dám jeden slib (který se budu snažit dodržet, ale nepřísahám na to!) že to bude o krapet lepší.
Víte, mám boyfrienda, samozřejmě toho nejlepšího, každá má toho nejlepšího, tak s ním trávím většinu času, jasně...není to omluva, ale přimhouřit oko byste mohli. :)
Tak se vás táži milé dámy, jak jste prožily, čím jste překvapily své milované na Valentýna, tedy pokud to vůbec slavíte.
My jsme se dohodli, že sv. Valentýna slavit nebudeme, nelíbí se nám to, že radši oslavíme první máj, lásky čas. Bude to hezčí. :)
Ale zrovinka v zamilovaný den byl čtvrtek a my vždycky ve čtvrtek děláme nějakou mňamku a teď jsme si "udělali" pesto mňamy. Který jsme koupili ve slevě v Marks & Spencer za krásných 22káče.
Taky určitě zajděte do Billy a tam je epesní pomazánkový máslo ze sušenek. Když jsme ho ochutnali, hnedle jsme si ho zamilovali a chtěli jsme ho zbagrovat lžičkou, ale udrželi jsme se. Pro případ kdyby ne jsme druhý den zašli do Billy a koupili hnedle čtyři sklenice. :D (Každej si vezme jednu domů na ochutnávku sourozencům.)
A dostala jsem krásný tulipán, miluju je. :) A přivezl mi vanilkovou Colu, úžasňák.






Mňamka



Vážně, musíte ji mít! Když si ji koupíte na moje doporučení,
napište, jestli i vás tak okouzlila.



Už jste ji ochutnali?




Krásný

5 komentářů:

  1. boze neee, to si nesmim koupit, protoze to snim na posezeni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto si jich kup rovnou víc. :D Vážně je božská, chutná jak ty sušinky. :)

      Vymazat
  2. Ta cola už je normálně v obchodech, jo? No hurá, už jí nemusím vozit z Německa :D Jinak souhlas, první máj je mnohem lepší než Valentýn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle je taky německá. :/ Česko je opoždění, ve všem. Nevím, jak dlouho si ještě počkáme. Zkoušela jsem si vyrobit domácí vanilkovou colu. Dáš si do sklenice s colou vanilkovou zmrzku. Zní to hegešácky, ale je dobrý, akorát dost sladký. :D

    OdpovědětVymazat
  4. ooooooch tá pomazánka vyzerá báječne mňaam, no a tulipány sú moje obľúbené kvety a tento je prenádherný!! :)

    OdpovědětVymazat