pondělí 10. prosince 2012

Kulturní zážitek vol. II

Ano ano, je to ten slibovaný článek z předešlého příspěvku Kulturní vík a slibuji, že bude ještě jeden o kultůře. Až se divím, co všechno navštěvuji.
Už ani nevím kdy to bylo, ale psal se prosinec roku 2012. Navštívili jsme výstavu fotografií sportu od týpka co fotí pro Redbull, jmenuje se Vítek Ludvík, kdyby to někoho zajímalo. Konalo se to v kinu Atlas, byl tam Mezinárodní festival outdoorových filmů, tak tato výstava byla v rámci toho. Mám radši takový menší starší kina, který mají atmosféru, svý kouzlo. A lístky se prodávají u pultu, který vypadá jak klavír! Ne jako ty multikina v obchodních centrech.
Fotky parádní, takhle by mě bavilo fotit. Adrenalin, zábava, spousty zážitků...
Taky jsme stihli rožnutí stromku, každý mi říkal, že tam bude nesmysl lidí (byl), že jsem blázen, jelikož se jdu nechat dobrovolně okrást a kde co, ale bylo to krásný....asi to je tím, že když vás má kdo držet za ruku, je to hned mnohem lepší. :) Svařák, vůně trdelníků...takový ty vánoční trdloviny, ale....je to hezký, patří to k tomu.
Byli jste tam, polili jste se svářem?
Dám vám sem na zkouknutí pár fotek. :)

Děkuju vám, že mi sem chodíte :) užívejte si vánoční pohodu, vůni pečícího se cukroví a kýčovitých blikajících cetek za okny.











4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Škoda, že si to neviděla na vlastní kůži, to teprve bylo. :)

      Vymazat
  2. Také mám radši staré kina, jejich atmosféru nanahradí, žadné Cinama City. Sadadla jsou víc nepohldné a vršou, popkorn chutná líp a film se zdá lepší a tak to má být.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víc tě to osloví :)
      I když se musím přiznat, že do Cinema City taky sem tam zajdu. :D

      Vymazat