středa 12. prosince 2012

Kulturní zážitek vol. III

Nebojte, zatím v záloze žádný nemám, tak třeba na dlouhou dobu prozatím poslední. Ale v hloubi duše doufám, že se to tak nestane. Baví mě chodit po výstavách, dozvídat a objevovat nové věci.
Ale teď jsem si vzpomněla, že jdu v pátek na koncert. Hehe, když se zamyslím, tak si docela žiju. Jak říkám - Vysoká je bezva, bez učení.
Mám pár nových věcí....věcí, ne hadrů (ty taky, ale nechce se mi to ukazovat a nosit v tý kládě, v zimě sázím na pohodlí a teplpoučko), tak vám to nafotím a ukážu, něco je DIY, něco z Ikei. Chodíme tam v zimě na procházky a přijdu si jako z filmu 500 Dní se Summer. :D
Ale abych se vrátila k nadpisu článku....Jednu hezkou, zimní sobotu jsme byli na Czech Press Photo 2012! Parádní, tři patra fotek za 70 kč (pokud jste student). Výstava zachycuje události, stavy naší společnosti za uplynulých dvanáct měsíců, které zachytili čeští a slovenští fotografové. Témata byly: Lidé, o nichž se mluví, Grant Prahy, Portrét, Sport, Příroda a Životní Prostředí, Každodenní Život, Umění a Zábava... Paní u pokladny nám to všechno vysvětlila, abychom na nic nezapomněli. Ale stejně si dávejte pozor, ať projdete všechno, my jsme na konci výstavy, když jsme odevzdali anketní lístky zjistili, že jsme vynechali jednu řadu fotek. Ale vrátili jsme se. :D Navíc se kouknete z okna radnice na Staromák, hezké. :)
Koná se to na Staroměstské radnici v Praze, do 31.1. 2013 a jsou tam denně od 10 až 18 hodin.
Taky jsme skočili do TopMana, kde jsme vybrali ňuňáckou košili a všeci jsme byli šťastní. :)








Žádné komentáře:

Okomentovat