pátek 30. listopadu 2012

Všimla jsem si, že většinou píši články po vejkendu. No, ono by vás asi nezajímaly kecy o škole...každý ji má pocelý týden dosti. Sice je pátek, víkend před námi, ale musím vám sdělit, co jsem dělala. :D
Tak minulý pátek jsem byla na koncertu - Lipo a Prago Union. Začátek byl děsnej, přijeli jsme tam už ve 21:00, aby na nás sbily lístky...jenže on tam nikdo nebyl! Když je tam někdo známý, tak se čeká obří fronta a teď?
Lipo tam pustil svoje beaty až ve 23:00?! Hrozný, ale bylo to i strandovní, jelikož pod pódiem stály kočičky v minusukních, kozačkách a naleštěnou kabelkou. :D Ani nevěděly o čem je ten text, hlavně že na ně stříká Lipův pot. :D (Jo a Lipo je maličkej :) )
Pak nastoupil Kato číči zmizly kamsi a plácek se zaplnil kluky, užila jsem si to...vážně. :)
V sobotu jsem byla zas s bráchou plavat, byli jsme v tom bazénu sami, takže parádička a pak šli tři namakaný kluci ze sauny, (takže jen v ručníčku :D ), kteří měli na břiše pekáč buchet...stačilo by jen pocukrovat.
Mamka mi udělala česnekovou pomazánku a já byla spokojená. :)

Takhle vypadali - nekecám

1 komentář:

  1. procetla jsem si par clanku a libi se mi jak pises! Konecne neco co neni jen o tom co noveho si kdo koupil a jaky sampony jsou nejlepsi...

    OdpovědětVymazat