pondělí 24. října 2011

Záznam z pátku, nebo soboty? :D

Ano, přiznám se...měla jsem prodloužený víkend o pátek. Celý čtvrtek jsem měla pátek, dokonce jsem byla natolik zmatená, že jsem si i učení vzala na pátek. Tak jsme si s kamarádkou řekly, že když  máme ve čtvrtek pátek, tak si v pátek uděláme sobotu. (Zní to trochu zamotaně, pardon :D)
Vstávala jsem až v 8:00, v devět mi jel vlak, tam mě nabrala Jane a frčely jsme si to směr Praha - Černý most, tam na metro...ráda jezdím metrem.
Tam jsme se rozhodly, kam vlastně pojedem....rozhodnutí padlo, že se kouknem na Tančící dům a projdeme se po nábřeží a dál se uvidí. Bylo krásně, sluníčko svítilo, ale byla trochu zima. Pak jsme šly na oběd, kde jsme si opět úžasně popovídaly a pokračovaly přes Karlův most ke Strarému městu.
 Podívaly se do skate shopu, měly tam krásný mikiny, skate trika a batohy Dakine, a pak jsem objevila jeden, který vypadal, jako když je špinavý, už jsem to na jednom klukovi viděla a zrovna by se mi hodil na focení, protože vždycky s ním někde fláknu a na něm by nebyla ta špína vidět. :D V tom skate-shopu jsem se zeptala jednoho týpka: "Ahoj, prosím tě nevíš, kde jestli tady není někde blízko tetovací salon?" (Chápete, já se zeptala hezkýho, cizího kluka) :D Tak nám to vysvětlil a my jsme tam bez problému trefily. A co jsme v tom tetovacím studiu vlastně dělaly?? S kamarádkou si chceme už dlouho píchnout tragus. Měly jsme štěstí, dělaly ho hned na místě a měli to všechno sterilizovaný. Bohužel já ho nemám, jelikož jsem ty peníze na piercing půjčila kamarádce. :D
Měli to tam útulný, hezky vymalovaný a část toho salonu bylo kadeřnictví, vedle v místnosti tetovala nějaká holka slečnu, zvláštní poslouchat tetovací jehlu.
Miluju tetování, chci tetování, budu mít tetování. :D

Líbí se vám tetování, nebo máte k tomu odpor? Přijde vám to bezvýznamný a hloupý si "ničit" tělo.

Pro slečnu Tynu :)
(tragus)



2 komentáře:

  1. co to je tragus?:D:D jsem nevzdělanec v tomhle oboru:D
    a tetování jsem vždycky chtěla, ale poslední dobou se mi to přestalo líbit..jako že to je zbytečný, předražený a tak;) ale něco malýho, hezkýho a věkově univerzálního bych možná snesla;)

    OdpovědětVymazat
  2. jau jau jau, to musí bolet:D dík za vysvětlení, má to kámoška, ale netušila jsem, že se tomu říká tragus:D:D ;)

    OdpovědětVymazat