sobota 22. října 2011

Vlastníte silikonové hodinky?

"Hit" silikonových hodinek se nedostavil, tak jak jsem očekávala.

Za dva měsíce tomu bude rok, co jsem si objednávala jedny z prvních silikonových hodinek. Tenkrát mě stály 299Kč. A říkala jsem si, že je za chvilku budou mít všichni, jako  wayfarer brýle, že to bude Boom....silikonové hodinky. Ono ani ne, občas je potkávám na pár lidech v různých barvách, ale není to v takovém množství jako u těch slunečních brýlí. Což je zvláštní...na aukru je už seženete za 30Kč!
Jsou unisex, hodí se k mnoha věcem, vypadají dobře, mají příjemné barvy a můžete si vybrat z velké škály. Jejich mínus může být, že Vám nepůjdou přesně, budou se možná opožďovat, jako kamarádce, ale ona je nosí stejně, jako doplněk. :D Sama za sebe musím říct, že jsem s nimi spokojená, líbí se mi a celkem rychle jsem si na ně zvykla. Když je nosím víc dní za sebou a další den si vezmu místo hodinek náramek, tak si přijdu jako blbec, protože se koukám na náramek kolik je hodin. :D Ještě jsem tedy nezkoušela jestli jsou vodotěsné...nemám na to dostatek odvahy, přece je mám ráda. :)

A co vy? Nosíte silikonové hodinky? Jaké máte barvy a jak jste s nimi spokojeny? :)



3 komentáře:

  1. Ja mám dostať hodinky na narodeniny, inak nemám žiadne. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám mám.dvoje-oboje silic,takže byly asi dražší :) jedou mi přesně,ale sestře blbnou.a já už je nenosím,ale jednu dobu jsem je nosila.
    a to je dobře,že je nikdo nenosí,ne? :) originál! mně zase vadí,když někdo nosí,to co já.
    zrzky jsou nejzajímavější!! jsi pravá zrzka? já jsem obarvená,ale nikdo to nepoznal zatím-jakože..dlouho na vysvětlování:D ale příště chci zkusit červenou.díky,to ona je nejhezčíí pejsánek.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáš zač! :)
    Jsem ráda, vezmeš si něco, co nikdo nenosí, oni se na tebe koukají jak na blázna, ale za rok to nosí všichni. :D
    Mám něco mezi světle hnědou a zrzavou, ale dobarvuji si to hennou, sice to není efektivní jako chemická barva, ale vyživuje ti to vlasy. :) Taky to na mě nepoznali, mám zelený oči a sem tam po obličeji pihy. Je supr, když ti to sedne a nikdo to nepozná. :)

    OdpovědětVymazat